Svärmors medarbetare har mellan 10 och 20 år bakom sig som kommunikatörer för några av Nordens starkaste varumärken, SAS, Pelle Vävare, Kosta Boda, Kinnarps, BB TOOLS m fl. Vi har även suttit på köparsidan och vet hur det känns.

Tidigare meriter är dock som idrottarens pokaler; imponerande att skåda men säger inget om dagsformen. Ska Svärmor bedömas får det bli utifrån aktuella uppdrag. Gör gärna det.STHLM
Götgatan 48
118 26 Stockholm

UHAMN
Sanatorievägen 5
523 30 Ulricehamn

Orgnr: 556749-7994

Christopher Toll
Strateg och copywriter
Tidigare bland annat marknadschef på BB TOOLS, vd/marknadschef på Äventyrsresor, strategisk projektledare på TANK och Hallstedt & Hvid och
strategiföreläsare på Stockholms Universitet. Christopher hade en gång i tiden
även titeln platschef på Kebnekaise Fjällstation.
Mobilnr: 0706-00 37 01, Mail: christopher@svarmor.se

Anneli Gustavsson
Art director
Är utbildad på bland annat Berghs School of communication och har tidigare arbetat med varumärken som Kinnarps, Pelle Vävare, Kosta Boda och Dahlin. Illustrerat åt kunder som Svenskt Näringsliv, Förpackningsinsamlingen Sverige och Västtrafik. Startade och drev parallellt med den intensiva småbarnsperioden barnklädesbutiken Freds Värld.
Mobilnr: 0709-52 09 19, Mail: anneli@svarmor.se

Maria-Teresa Essen-Möller
Projektledare
M-T har de senaste åtta åren arbetat som marknadsstrategikonsult, ofta med fokus på digitala medier. Bland kunderna märks SAS, Cogmed och Svenska Klätterförbundet. M-T var innan dess marknads- och informationschef på Diamyd Medical samt varumärkesstrateg på IT-företaget Razorfish. M-T flydde Sverige en tid för att leva alpliv i schweiz och åka helikopter till jobbet.
Mobilnr: 0706-26 92 06, Mail: m-t@svarmor.se

Angelica Svanberg
AD-assistent
Angelica är utbildad grafisk medietekniker och hanterar print som en gudinna men har en förkärlek för digitala medier. Har tidigare arbetat med varumärken som Abba Seafood, Naturskyddsföreningen och Mustad Hoofcare. Boende i Lysekil och med en sambo som är kustbevakare är havet en naturlig del av livet.
Mobilnr: 0705-31 38 92, Mail: angelica@svarmor.se